CATESP

Com hem aconseguit a CEN
ser centre Nº 1 en places docents a Catalunya?

#1

Som experts en oposicions de Mestres i Secundària
A CEN, portem 70 anys preparant opositors a Educació. Això ens ha permès conèixer en profunditat les exigències de l'oposició i els criteris d'avaluació dels Tribunals; i desenvolupar una metodologia de preparació amb la qual, any rere any, centenars d'alumnes aconsegueixen la seva plaça en l'ensenyament públic a Catalunya.

#2

Som molt més que una acadèmia
A CEN tens al teu servei un ampli equip de professionals multidisciplinaris i una estructura sòlida. Gràcies al treball dels departaments de Recursos Didàctics, Pedagògic i d'Atenció a l'Alumne, entre d'altres, tindràs la garantia d'estar rebent la formació de qualitat que necessites per a aconseguir el teu objectiu.

#3

Els nostres preparadors són experts
Per a enfrontar-se a l'oposició, un factor clau és tenir un bon preparador. És qui et guia i et motiva perquè treguis el millor de tu i obtinguis el millor resultat. Per això, a CEN cuidem tant la selecció i l'avaluació dels nostres preparadors; perquè tinguis la seguretat d'estar en les millors mans.

#4

Treballem amb materials d’estudi propis
Per a assegurar-te la preparació més rigorosa, disposes d'un ampli material d'estudi, específic de Catalunya; incloent exercicis reals de convocatòries anteriors, guies, materials audiovisuals i altres. Elaborat, revisat i contínuament actualitzat pel nostre Departament de Recursos Didàctics.

#5

T'oferim una preparació a la teva mida
Tu tries com et vols preparar: a l'acadèmia de Barcelona, en classes online en directe, o a distància. Però sempre seguint un mètode i un pla d'estudi cuidats al detall; de manera que rebis exactament la preparació que necessites per superar amb èxit cadascuna de les proves de l’oposició.

#6

Comptem amb un complet Campus online
On no només tens accés des del primer moment a tot el teu material d'estudi i a valuosos recursos formatius, sinó que és un centre d'aprenentatge: un lloc on construeixes el teu propi coneixement a través de tasques, avaluació formativa, interacció amb el teu grup i el teu preparador...

#7

La nostra preparació és 100% pràctica
A CEN no creiem en les classes magistrals. Per això, treballem en grups reduïts de màxim 20 alumnes que ens permeten entrenar a fons cadascuna de les proves de l'oposició per mitjà de simulacres, microsimulacres i tècniques de treball col·laboratiu per aconseguir un aprenentatge actiu i efectiu.

#8

Portem a terme una formació viva
Estar al dia és essencial per a l'opositor docent. Durant el curs, o fins i tot en la convocatòria, poden sorgir canvis legislatius, en el format de les proves, etc. A CEN responem amb agilitat per assegurar que rebis una formació actualitzada i que un canvi mai suposi un obstacle per obtenir la teva plaça.

#9

T’ensenyem a diferenciar-te
Tan important com tenir els coneixements necessaris per a superar cadascuna de les proves és saber atreure l'atenció del Tribunal. Durant el curs aprendràs molt més que continguts: t'ensenyarem a treure el millor de tu mateix/a i a destacar sobre la resta d'opositors.

#10

Cuidem el teu barem
Perquè igual d'important que tenir la millor nota a la fase d'oposició, ho és sumar la puntuació més alta possible en la fase de concurs. Per això, a més de orientar-te, posem al teu abast una forma fàcil de completar l'apartat "Altres mèrits" amb els cursos 100% online de Formació Permanent del Professorat de Cenhomologados.

I molt important…
Mantenim la teva motivació

¿Sabies que són molts els opositors que abandonen la seva preparació a mig camí?
A CEN trobaràs tant el suport com el nivell d'exigència que necessites per completar la teva formació amb el màxim rendiment
i aconseguir la teva meta de convertir-te en funcionari docent.


Aconsegueix la teva plaça amb CEN!