Nova Edició 2024
Oposicions Secundària Catalunya

Material d'estudi adaptat a la LOMLOE i al nou currículum. Amb garantia d'actualització gratuïta.

El nostre material

Periòdicament revisem i renovem el nostre material d'estudi per assegurar-te la millor preparació per a cadascuna de les proves. Aquest any posem a la teva disposició la Nova Edició LOMLOE, que incorpora els canvis relatius a aquesta, incloent-hi formació específica sobre els ODS i el DUA; a més dels canvis corresponents al nou currículum educatiu a Catalunya i a l'última convocatòria de la teva especialitat.

01.

Imprès i digital

Rebràs al teu domicili el material d'estudi imprès, en carpetes d'anelles; el format més convenient per estudiar i que menys sensació de cansament produeix. A més, podràs accedir sempre que vulguis a la versió digitalitzada des del teu mòbil, tauleta o ordinador a través del Campus online; on també disposaràs de complements teòrics i recursos formatius. Per motius didàctics i per poder-te proporcionar més varietat de models i altres documents que enriqueixin la teva formació, alguns materials complementaris només estan disponibles en format digital. En aquest cas, són materials descarregables que podràs imprimir des de casa.

02.

Nova Edició LOMLOE i currículum de Catalunya

Et prepararàs amb material d'estudi basat en el context i la normativa catalana, ajustat a la LOMLOE i al nou currículum educatiu a Catalunya. Elaborat per experts de la teva especialitat sota la supervisió del nostre Departament d'Edició, per garantir la qualitat. Els supòsits pràctics i els models de Programació i d'Unitats didàctiques es lliuren en català (excepte per a Anglès, que es lliuren en anglès, i per a Llengua Castellana i Literatura, en castellà).

03.

Garantia d'actualització gratuïta

Si durant el curs es produeixen canvis en la normativa, en la convocatòria o en qualsevol altre aspecte que afecti la teva preparació, tindràs accés a les actualitzacions que es facin en el material al Campus online, sense cost addicional.

Temario


Temes propis, elaborats per equips de professionals de cada disciplina i especialitat. Inclou el desenvolupament dels temes del programa oficial elaborats amb una perspectiva didàctica i actual que afavoreix l'estudi.

Els continguts es presenten ajustats al Temari oficial.

Els temes contenen, a més, resum de continguts, bibliografia i, en molts casos, bibliografia web.

Estan agrupats en blocs temàtics, la qual cosa afavoreix la preparació dels pràctics que es treballen al mateix temps.

Revisats i actualitzats, anualment, pel nostre Departament d'Edició.

El material es lliura en format imprès i es dona accés a la versió digital (al Campus online), perquè es pugui consultar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Prova Pràctica

Col·lecció de supòsits pràctics, que aborden totes les temàtiques o subdisciplines de cada especialitat. Depenent de l'especialitat, disposes també d'altres materials de suport.

Supòsits pràctics, ajustats a les característiques de convocatòries anteriors i específics de cada especialitat.

Es faciliten materials de suport: manuals de procediments, guies per resoldre els casos pràctics, legislació, etc. (pot variar el material depenent de les especialitats).

Programació i Unitat Didàctica

Programació completament desenvolupada, amb el nombre d'unitats sol·licitat en cada convocatòria, amb els elements curriculars propis de cada especialitat. Guies de com elaborar una Programació i com elaborar una Unitat didàctica, respectivament.

Model de Programació didàctica completa per a un curs, ajustada a les indicacions de la convocatòria i basada en la normativa de Catalunya.

Guia per elaborar una Programació didàctica on s'explica, pas a pas, com s'elabora el document de la Programació perquè puguis treballar-lo i personalitzar-lo amb el coneixement necessari.

Unitats didàctiques descrites en la Programació, seqüenciades i amb els elements curriculars específics de Catalunya.

Guia per elaborar una unitat didàctica on s'explica, pas a pas, com s'elabora, perquè puguis treballar-la i personalitzar-la amb el coneixement necessari.

Múltiples recursos per enriquir la Programació personal, a més de les orientacions necessàries per enfrontar-te a la part oral d'aquests exercicis.

Fes el primer pas
per tal d'aconseguir la teva plaça de Professor/a a Catalunya