CATESP

Molt més que un campus online.
Un centre d'aprenentatge.

Triïs la modalitat que triïs, el Campus online de CEN serà una peça clau en la teva preparació.
Un espai en el qual anar construint el teu propi coneixement.

Avança en la direcció correcta

Pla d'estudi

Tots els nostres cursos segueixen un cuidat Pla d'Estudi on s'indiquen tant els materials, recursos i legislació que has de consultar, com les tasques a realitzar segons el moment de la teva preparació. Si et prepares Online, el trobaràs dins del Campus, de manera que t'ajudi a organitzar el teu autoestudi. I si et prepares a l’Acadèmia o en classes Online en directe, serà el teu preparador qui estructuri el curs seguint aquesta planificació.

Tasques i simulacres

A més dels exercicis i microsimulacres que es realitzen a classe, o dels reptes i activitats en els cursos Online, al Campus tindràs accés a tasques específiques per a les diferents proves i a simulacres d’acord amb als requisits de l'última convocatòria, que seran avaluats seguint els criteris del Tribunal d'oposició.

Adquireix coneixements i destreses

Material d'estudi

A més del temari oficial, tindràs accés a valuosos recursos complementaris que et donaran l'oportunitat de diferenciar-te. Tot el material és elaborat per experts sota la supervisió del nostre Dpt. Editorial: nombrosos exercicis resolts, guies i orientacions, models… Actualitzat durant el curs, si es produeixen canvis.

Nou! Masterclass

Videotutorials de contingut temàtic, pràctic o legislatiu específics de la teva especialitat. Amb ells tindràs un coneixement més profund de les proves i aprendràs estratègies i metodologies per a enfrontar-te a cadascuna d'elles.


 

Nou! Webinars

Trobades mensuals en temps real amb experts en els quals s'aprofundirà en temàtiques o normativa d'especial interès per a l'oposició: oratòria, atenció a la diversitat, inclusió, avaluació… Tots els webinars queden gravats per si no hi pots assistir o vols tornar a visualitzar-los.
 

Píndoles d'aprenentatge

Aprèn de manera ràpida estratègies que t'ajudaran a millorar el teu rendiment durant la teva preparació i en el dia de l'examen: planificació de l'estudi, control del temps, tècniques d'estudi específiques per a l'oposició, control de l'ansietat, etc.

 

Estar al corrent de l'oposició

Base de dades legislativa

Gràcies a aquest cercador podràs consultar fàcilment la legislació educativa d'interès a Catalunya, contínuament actualitzada i supervisada.

Últimes convocatòries

Accedeix als documents oficials de convocatòria i al resum amb els punts més importants.

Contacta sempre que ho necessitis

Consultes al tutor (modalitat Online)

Durant la teva preparación Online, podràs enviar tots els teus dubtes al teu tutor online, funcionari en actiu i expert de l'especialitat, accedint a l'apartat corresponent per a cada prova.

Consultes al coordinador (modalitat Online)

En aquest apartat podràs plantejar totes les qüestions que necessitis sobre materials i recursos, navegació dins del Campus, lliurament de tasques, etc., que seran resoltes pel coordinador del curs.

Gestions administratives

Per a qualsevol consulta relacionada amb la matriculació, enviament del material d'estudi, pagaments, modificació de dades personals…

Fòrums

Un punt de trobada en el qual podràs comunicar-te i intercanviar informació sobre les diferents proves amb altres alumnes de la teva mateixa especialitat.

TENS ALGUN DUBTE
O VOLS AMPLIAR INFORMACIÓ?