Molt més que un campus online.
Un centre d'aprenentatge.

Triïs la modalitat que triïs, el Campus online de CEN serà una peça clau en la teva preparació.
Un espai on anar construint el teu coneixement.

Avança en la direcció correcta

Pla de treball

En tots els cursos online sense classes disposaràs d'una planificació mensual en la qual trobaràs les tasques i reptes que has de fer cada mes, juntament amb altres recomanacions que t’ajudaran a organitzar l’estudi de forma autònoma i a avançar de manera adequada en la preparació.

Tasques i simulacres

A més dels exercicis d'entrenament que es fan en les classes presencials i online en directe, o dels reptes i activitats en els cursos online sense classes, al Campus tindràs accés a tasques específiques per a les diferents proves i a simulacres que concorden amb els requisits de l'última convocatòria, avaluats segons els criteris del Tribunal d'oposició.

Adquireix coneixements i destreses

Material d'estudi

A més del temari oficial, tindràs accés a valuosos recursos complementaris, que et donaran l'oportunitat de diferenciar-te. Tot el material és elaborat per experts sota la supervisió del nostre Departament d'Edició: nombrosos exercicis resolts, guies i orientacions, models… Si es produeixen canvis, el material s’actualitza durant el curs.

Novetat! Masterclass

Videotutorials de contingut temàtic, pràctic o legislatiu, amb els quals tindràs un coneixement més profund de les proves.


 

Novetat! Webinars

Trobades amb experts en temps real, en els quals s'aprofundirà en temàtiques d'especial interès per a l'oposició: oratòria, atenció a la diversitat, inclusió, avaluació… Tots els webinars queden gravats per si no hi pots assistir o vols tornar-los a veure.
 

Píndoles d'aprenentatge

Aprendràs de manera ràpida estratègies que t'ajudaran a millorar el rendiment durant la preparació i el dia de l'examen: planificació de l'estudi, control del temps, tècniques d'estudi específiques per a l'oposició, control de l'ansietat, etc.

 

Estigues al dia de l'oposició

Document de legislació

En aquest document es descriu el sistema educatiu espanyol. Conté enllaços a tota la legislació d'àmbit estatal i específica de Catalunya que has de conèixer per fer les proves.

Últimes convocatòries

Des d'aquest apartat podràs accedir als documents oficials de convocatòria i al resum amb els punts més importants.

Contacta sempre que ho necessitis

Consultes al preparador/tutor online

Si et prepares a l'acadèmia de Barcelona o amb classes online en directe, podràs plantejar els dubtes que tinguis al teu preparador a l'aula o a través del Campus. Si fas el curs online sense classes, podràs enviar les teves consultes al teu tutor online accedint a l'apartat corresponent per a cada prova.

Consultes al coordinador

En aquest apartat, disponible en la modalitat online sense classes, podràs plantejar tots els dubtes que necessitis sobre recursos, navegació dins del Campus, lliurament de tasques, etc., que seran resoltes pel coordinador del curs.

Novetat! Servei d'Assessorament a l'Opositor (SAO)

Al llarg del curs, el SAO estarà a la teva disposició sempre que el necessitis per assessorar-te en l'organització del teu estudi, en la gestió del teu estat emocional i en l'adquisició d'hàbits saludables, perquè obtinguis el màxim rendiment en la teva preparació.

Gestions administratives

A través d'aquest apartat, podràs contactar per a qualsevol consulta relacionada amb la matriculació, enviament del material d'estudi, pagaments, modificació de dades personals…

Fòrums

Si et prepares a l'acadèmia de Barcelona o amb classes online en directe, en els fòrums podràs comunicar-te i intercanviar informació sobre diferents proves amb els companys de grup. En el cas de la modalitat online sense classes et podràs comunicar amb els altres alumnes de la teva especialitat.

TENS ALGUN DUBTE
O VOLS AMPLIAR INFORMACIÓ?