Nova Edició 2025
Oposicions Mestres Catalunya

Material d'estudi basat en la normativa catalana.
Amb garantia d'actualització gratuïta.

El nostre material

Et prepararàs amb el material més complet del mercat, adaptat a la LOMLOE i al currículum de Catalunya, i referència en molts Tribunals. Treballem amb material propi, elaborat per professionals sota la supervisió directa del nostre Departament Editorial per garantir la seva qualitat.

01.

Imprès i digital

Rebràs al teu domicili el material d'estudi imprès, en carpetes d'anelles; el format més convenient per estudiar i que menys sensació de cansament produeix. A més, podràs accedir sempre que vulguis a la versió digitalitzada des del teu mòbil, tauleta o ordinador a través del Campus online; on també disposaràs de complements teòrics i recursos formatius. Per motius didàctics i per poder-te proporcionar més varietat de models i altres documents que enriqueixin la teva formació, alguns materials només estan disponibles en format digital. En aquest cas, són materials descarregables que podràs imprimir des de casa.

02.

Nova Edició LOMLOE i currículum de Catalunya

Periòdicament revisem i renovem el nostre material d'estudi per assegurar-te la millor preparació per a cadascuna de les proves. Aquest any posem a la teva disposició la Nova Edició LOMLOE, que incorpora els canvis relatius a aquesta, incloent-hi formació específica sobre els ODS i el DUA; a més dels canvis corresponents al nou currículum educatiu a Catalunya i a l'última convocatòria de la teva especialitat. El Temari, la Prova Pràctica i els models de Programació i Situacions d'Aprenentatge es lliuren en català.

03.

Garantia d'actualització gratuïta

Si durant el curs es produeixen canvis en la normativa, en la convocatòria o en qualsevol altre aspecte que afecti la teva preparació, tindràs accés a les actualitzacions que es facin en el material al Campus online, sense cost addicional.

Temari

Temes propis, elaborats per equips de professionals de cada disciplina i especialitat. Inclou el desenvolupament dels temes del programa oficial elaborats amb una perspectiva didàctica i actual que afavoreix l'estudi.

Basats en la nova normativa curricular i en l'enfocament metodològic que proposa (ensenyament competencial, Situacions d'Aprenentatge, Disseny Universal per a l'aprenentatge, Objectius de Desenvolupament Sostenible, etc.).

Els continguts es presenten ajustats al Temari oficial.

Estan basats en el nou Decret de currículum de Catalunya.

Els temes contenen, a més, resum de continguts, bibliografia i, en molts casos, bibliografia web.

Estan agrupats en blocs temàtics, la qual cosa afavoreix la preparació dels pràctics que es treballen al mateix temps.

Revisats i actualitzats, anualment, pel nostre Departament d'Edició.

El material es lliura en format imprès i es dona accés a la versió digital (al Campus online), perquè es pugui consultar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Prova Pràctica

Col·lecció de supòsits pràctics o situacions d'aprenentatge. Depenent de l'especialitat, disposes també d'altres materials de suport.

Col·lecció de supòsits pràctics o situacions d'aprenentatge, ajustats a les característiques de convocatòries anteriors i específics de cada especialitat.

Es faciliten materials de suport: manuals de procediments, guies per resoldre els casos pràctics, orientacions per a la resposta a l'alumnat NESE, legislació, etc. (pot variar el material depenent de les especialitats).

Programació i Situació d'Aprenentatge

Programació didàctica i Situacions d'aprenentatge basades en la LOMLOE i en la normativa educativa de Catalunya; específiques per a cada especialitat.

Model de Programació didàctica basat en la normativa curricular de Catalunya.

Guia per elaborar una Programació didàctica on s'explica pas a pas com s'elabora el document de la Programació perquè puguis treballar-lo i personalitzar-lo amb el coneixement necessari.

Models de situacions d'aprenentatge desenvolupades al detall. Algunes d'elles tenen caràcter interdisciplinari i estan connectades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Guia per elaborar Situacions d'Aprenentatge on s'explica pas a pas com s'elaboren perquè puguis treballar-les i personalitzar-les amb el coneixement necessari.

Múltiples recursos per enriquir la Programació personal, a més de les orientacions necessàries per enfrontar-te a la part oral d'aquests exercicis.

Fes el primer pas
per tal d'aconseguir la teva plaça de Mestre/a a Catalunya