Última hora!

Oposicions Mestres Catalunya 2024

2.131 places de Mestres

...

Preparació específica per a Catalunya

Rebràs la formació que necessites per aconseguir la teva plaça a Catalunya, ajustada a la normativa autonòmica i amb preparadors experts.

...

Nova Edició 2024

Treballaràs amb material d'estudi actualitzat i adaptat a la LOMLOE i al nou currículum educatiu. Imprès i digital, per facilitar-te l'estudi. +info

...

Compromís d'actualització gratuïta

Amb la seguretat de tenir actualitzats tant la teva preparació com el teu material, sense cost addicional, si es produeixen canvis normatius que t'afectin.

Convocades 2.131 places de Mestres

Aprofita al màxim aquests mesos previs i aconsegueix una plaça

Aquest any tindràs una gran oportunitat d'aconseguir una plaça al cos de Mestres a Catalunya. Un any que suposarà un repte tant per als qui es presenten per primera vegada com per aquells que ja han opositat amb anterioritat. Serà una convocatòria en la qual s'hauran de dominar totes les proves, ja que és per la via de reposició, començant per les escrites. Aquesta convocatòria porta grans novetats, amb l'aplicació completa de la LOMLOE i la nova normativa curricular.

Encara ets a temps de preparar-te les proves que triïs! El 26 d'abril s'ha de presentar la Programació didàctica i el dia 27 començaran les proves. Tria el curs que t'encaixi millor i aconsegueix la teva plaça amb CEN com ja han fet milers d'alumnes.

Tria el teu curs

A Catalunya preparem les especialitats d'Educació Infantil, Educació Primària, Anglès, Educació Física, Educació Musical i Pedagogia Terapèutica.

Intensiu preparació completa o per proves amb online sense classes


Modalitat: Online sense classes.

Proves: A triar (Prova Pràctica, Temari i/o Programació i UD/SA).

Durada: Fins a la data de l'examen (segons convocatòria).

Dirigit a: Tots els perfils d'opositor.


Places aconseguides a les darreres oposicions
de Mestres i de Secundària de Catalunya 2023

Els nostres resultats, la nostra millor garantia

Fes el primer pas
per tal d'aconseguir la teva plaça de Mestre/a a Catalunya