CATESP

OPOSICIONS MESTRES
CATALUNYA 2023

50% DTE. en matrícula
+ Material Nova Edició LOMLOE

Només fins al 31 de gener { veure condicions }

12.000 PLACES PER A MESTRES FINS AL 2024

Enguany hi ha importants novetats, tant per als opositors que es presenten per primera vegada, com per aquells qui ja han opositat amb anterioritat, ja que amb el nou RD d'accés, la LOMLOE i el nou currículum educatiu, totes les proves es veuran afectades. Un any clau amb una oferta de places històrica a Catalunya, a més, en el qual tindràs una oportunitat irrepetible d'aconseguir la teva.

A CEN ja ens hem posat en marxa perquè tinguis la preparació més completa perquè puguis aconseguir la teva plaça, amb materials completament renovats ajustats a la nova normativa.  { + info } Matricula't ara, assegura't poder triar la teva modalitat preferida i beneficia't d'un descompte exclusiu, només "Per als més matiners".

GARANTIA de preparació actualitzada
A CEN sempre rebràs una formació ajustada als canvis normatius que sorgeixin durant el curs i que afectin la teva especialitat a Catalunya (Reial decret d'accés, LOMLOE, normativa curricular, requisits de la convocatòria, etc.).

Preparació específica per a Catalunya
Basada en el context i la normativa catalana. Amb preparadors experts.

Nova Edició LOMLOE i Decret de currículum de Catalunya 2022
Material d'estudi específic de Catalunya, adaptat a la LOMLOE i als canvis normatius. Models d'Unitats didàctiques i Programació, Prova Pràctica i Temari en català. Actualitzat sense cost addicional durant el curs. +info

 

TRIA EL TEU CURS

A Catalunya preparem les especialitats d'Educació Física, Educació Infantil, Educació Primària, Anglès i Pedagogia Terapèutica.

7 + 1 SESSIONS
A partir del 25 de març de 2023.

Una sessió online en directe de 3 hores per setmana (7 sessions, impartides en català) + assaig individual de la prova oral segons determini la convocatòria (1 sessió).

 

Destaca amb la teva Unitat didàctica davant del Tribunal

Enguany, dominar la Unitat didàctica / Situació d'Aprenentatge serà més important que mai. Desenvolupa una Unitat didàctica única i personalitzada, i aprèn a diferenciar-te en la prova oral amb aquest curs 100% pràctic.

9 MESOS
Des de mitjans de setembre del 2022 al juny de 2023 (segons convocatòria).

Una sessió presencial o online en directe de 3 hores per setmana.

Inclou seguiment individualitzat mensual del teu preparador, simulacres d'examen periòdics i un entrenament individual de la prova oral.

 

Et presentes per primera vegada o vols preparar-te a fons?

Assegura't l'entrenament més complet per poder superar les proves. Classes participatives per resoldre tots els teus dubtes. Amb els millors preparadors i en grups reduïts.

9 MESOS
D'octubre del 2022 al juny de 2023 (segons convocatòria).

Cada mes, dues sessions online en directe en grup de 3 hores + una trobada individual online amb el preparador + webinars especialitzats.

Inclou simulacres d'examen i assaig individual de la prova oral.

 

Ets antic alumne o ja t'has presentat amb anterioritat?

Si t'has preparat amb CEN en els últims quatre anys o t'has presentat a alguna de les dues últimes convocatòries, aquesta és la preparació que necessites. Un curs 100% pràctic amb el qual perfeccionaràs els teus coneixements i habilitats, i aprendràs estratègies que et permetran optimitzar el teu rendiment en l'oposició, amb especial atenció en la la prova oral i en la prova pràctica.

5 MESOS
Del 18 de gener al 15 de juny de 2023.

Sense classes. Accés a materials, tasques i consultes al tutor a través del Campus online.

En funció de les proves triades, inclou simulacre d'examen i assaig individual de la prova oral.

 

Vols preparar-te des de casa, sense classes i amb el suport d'un tutor online?

Prepara l'oposició completa o les proves que tu triïs. Amb un complet pla d'estudi, els millors materials (online i impresos) i valuosos recursos per a la teva formació.

PLACES ACONSEGUIDES
OPOSICIONS MESTRES CATALUNYA 2019*

Resultats Oposicions Mestres Catalunya

*Sobre el total d’alumnes de CEN que van acabar el curs 2018-2019 a Catalunya.

Dona el primer pas
per tal d'aconseguir la teva plaça de Mestre/a a Catalunya