CATESP

ELS NOSTRES PREPARADORS

Tots els nostres preparadors han estat seleccionats per la seva àmplia experiència en la formació i entrenament d'opositors docents.

Amb CEN pots tenir la seguretat d'estar en mans dels millors professionals: el nostre equip de preparadors està format per funcionaris en actiu, majoritàriament membres de Tribunal, i experts en l'especialitat. Tots ells se sotmeten periòdicament a l'examen dels nostres alumnes, que són els que posen nota a el nivell de coneixement, disposició i qualitat en les explicacions de cada un dels preparadors. D'aquesta manera, s'esforcen per mantenir un nivell excel·lent en la impartició de classes. La valoració mitjana dels nostres preparadors és de 8,45 sobre 10.

"El que faig bé com a preparadora és motivar els alumnes perquè no abandonin, encomanar-los la meva passió per ensenyar i donar-los consells pràctics."

Beatriz García Vaquero. Mestra amb plaça en l’especialitat d’Anglès i preparadora de CEN.

"Sens dubte, la peça fonamental de la formació de CEN són els preparadors. Per això cuidem especialment la seva selecció, la seva avaluació i la seva formació."

Ángel Cordero. Director de CEN.

ESTAN AL DIA DE L’OPOSICIÓ

Coneixen bé les proves i dominen la legislació educativa vigent, una part molt important de l'examen. Els teus preparadors et mantindran al dia pel que fa a les actualitzacions o modificacions que es produeixin.

GRAN EXPERIÈNCIA DOCENT

Són especialistes en la matèria que imparteixen i molts col·laboren com a professors associats en diverses universitats. A més, la majoria ha participat en Tribunals i coneixen les exigències i els criteris d'avaluació dels Tribunals d'oposició.

SERAN LA TEVA MILLOR GUIA I EL TEU MILLOR SUPORT

Els nostres preparadors són experts en motivació i t'ajudaran sempre que ho necessitis en la preparació de la teva oposició a Mestre/a o a Professor/a de Secundària. Els seus èxits es reflecteixen en els milers de places aconseguides pels nostres alumnes en anteriors convocatòries.