CATESP

OPOSICIONS SECUNDÀRIA
CATALUNYA 2023

50% DTE. en matrícula
+ Material Nova Edició LOMLOE

Només fins al 15 de desembre { veure condicions }

PREVISTES MÉS DE 16.000 PLACES DE SECUNDÀRIA

Amb el nou RD d'accés i la LOMLOE, hi haurà importants novetats tant per als opositors que es presenten per primera vegada, com per als qui ja han opositat amb anterioritat. Una etapa clau en la qual, a més, està prevista una oferta de places històrica a Catalunya, amb 16.755 places de Secundària ja anunciades fins al 2024.

A CEN ja estem preparats per a oferir-te una preparació viva i flexible, amb la qual et podràs presentar a la pròxima convocatòria a Catalunya amb totes les garanties. Rep el Temari { + info } i comença les classes al setembre o tria el teu curs a distància.

GARANTIA de preparació actualitzada
A CEN sempre rebràs una formació ajustada als canvis normatius que sorgeixin durant el curs i que afectin la teva especialitat a Catalunya (Reial decret d'accés, LOMLOE, requisits de la convocatòria, etc.).

Nova Edició LOMLOE
Material d'estudi adaptat a la LOMLOE i als canvis normatius. Models d'unitats didàctiques i programació en català. Actualitzat sense cost addicional durant el curs. +info

 

TRIA EL TEU CURS

A Catalunya preparem les especialitats de Geografia i Història, Biologia i Geologia, Llengua Castellana i Literatura, Física i Química, Matemàtiques, Orientació Educativa { + info }, Anglès i Tecnologia.

7 + 1 SESSIONS
Inici a partir del 16 de gener de 2023.

Una sessió presencial o online en directe de 3 hores per setmana (7 sessions, impartides en català) + assaig individual de la prova oral segons determini la convocatòria (1 sessió).

 

Destaca amb la teva Unitat didàctica davant del Tribunal

Enguany, dominar la Unitat didàctica / Situació d'Aprenentatge serà més important que mai. Desenvolupa una Unitat didàctica única i personalitzada, i aprèn a diferenciar-te en la prova oral amb aquest curs 100% pràctic.

9 MESOS
Des de mitjans de setembre del 2022 a l'abril del 2023 (segons data publicada per la Generalitat).

Una sessió presencial o online en directe de 3 hores per setmana.

Inclou seguiment individualitzat mensual del teu preparador, simulacres d'examen periòdics i un entrenament individual de la prova oral.

 

Et presentes per primera vegada o vols preparar-te a fons?

Assegura't l'entrenament més complet per poder superar les proves. Classes participatives per resoldre tots els teus dubtes. Amb els millors preparadors i en grups reduïts.

9 MESOS
D'octubre del 2022 a l'abril del 2023 (segons data publicada per la Generalitat).

Cada mes, dues sessions presencials o online en directe en grup de 3 hores + una trobada individual online amb el preparador + webinars especialitzats.

Inclou simulacres d'examen i assaig individual de la prova oral.

 

Ets antic alumne o ja t'has presentat amb anterioritat?

Si t'has preparat amb CEN en els últims quatre anys o t'has presentat a alguna de les dues últimes convocatòries, aquesta és la preparació que necessites. Un curs 100% pràctic amb el qual perfeccionaràs els teus coneixements i habilitats, i aprendràs estratègies que et permetran optimitzar el teu rendiment en l'oposició, amb especial atenció en la la prova oral i en la prova pràctica.

9 MESOS
Des de mitjans de setembre del 2022 a l'abril de 2023 (segons data publicada per la Generalitat).

Sense classes. Accés a materials, tasques i consultes al tutor a través del Campus online.

En funció de les proves triades, inclou simulacres d'examen i assaig individual de la prova oral.

 

Vols preparar-te des de casa, sense classes i amb el suport d'un tutor online?

Prepara l'oposició completa o les proves que tu triïs: Temari, Prova Pràctica i/o Unitat Didàctica i Programació. Amb un complet pla d'estudi, els millors materials (online i impresos) i valuosos recursos per a la teva formació.

PLACES ACONSEGUIDES
OPOSICIONS SECUNDÀRIA CATALUNYA 2020*

Resultats Oposicions Secundària Catalunya

*Sobre el total d'alumnes de CEN que van finalitzar el curs 2019-2020 a Catalunya.

Dona el primer pas
per tal d'aconseguir la teva plaça de Professor/a a Catalunya