CATESP

CENTRE DIGITALITZAT
DE PREPARACIÓ
D'OPOSICIONS

En CEN, fa ja més de 10 anys,
apostem per la digitalització de l'aprenentatge.

Això ens permet, d'una banda, poder oferir-te una preparació més flexible i, per l´altra, assegurar la continuïtat en la preparació dels nostres alumnes, sense interrupció, en cas d'alarma sanitària. Durant el curs 2020, gràcies als nostres mitjans digitals i a l'experiència dels nostres docents en la formació online, tots els nostres alumnes van poder seguir amb la seva formació a CEN, malgrat el confinament.
{ veure garantia de formació }


Som membres fundadors de ANCED,
Associació Nacional d'E-learning i Distància.

QUÈ SIGNIFICA QUE A CEN SIGUEM CENTRE DIGITALITZAT


CLASSES ONLINE EN DIRECTE

A CEN no creiem en les classes magistrals, sinó que entrenem cada prova de manera pràctica des del primer dia. En la modalitat Online en Directe, gràcies a la plataforma Blackboard Ultra, els nostres alumnes assisteixen a classe en temps real i participen de la mateixa manera que fan a les Acadèmies. Amb l'avantatge addicional que les classes, excepte incidència tècnica, queden gravades, de manera que poden tornar a veure-les quan vulguin.


PREPARADORS

Tots els preparadors de les Classes Online en Directe compten amb formació específica i experiència en formació e-learning. En l'última avaluació, han estat valorats amb un 9,2 pels alumnes (a més, el 92% dels alumnes ha indicat que recomanaria la modalitat Online en Directe). També cal afegir que els preparadors de les nostres Acadèmies també compten amb la preparació necessària per a poder passar amb agilitat a la modalitat Online en Directe en cas de no poder-se impartir les classes presencialment a causa del Covid-19.


MATERIALS

A més de rebre´l imprès, els nostres alumnes disposen del material d'estudi i de les seves actualitzacions en format digital a través del Campus online. D'aquesta manera, poden consultar-ho en tot moment i des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.


CAMPUS ONLINE

El Campus s'ha convertit en una peça clau en la preparació. És molt més que el lloc des del qual accedir al material o a l'aula virtual; és un centre d'aprenentatge on construir el propi coneixement, interactuar amb el grup i el preparador i trobar valuosos recursos multimèdia que complementen la formació.


PLA D'ESTUDI I TASQUES PROGRAMADES

La millor manera d'aprendre és fent. Per això, els nostres departaments Pedagògic i Editorial elaboren un cuidat Pla d'Estudi per a cada curs, en el qual es detallen tant els materials a utilitzar com les tasques que han de realitzar-se per a desenvolupar les competències necessàries per a superar cadascuna de les proves.


AVALUACIÓ FORMATIVA

A més del feedback del preparador durant el curs, les tasques es corregeixen mitjançant rúbriques. Aquestes rúbriques, basades en els criteris dels tribunals, estan disponibles a través del Campus online, de manera que els alumnes puguin conèixer en tot moment el seu progrés i reconduir la seva preparació, si fos necessari, per a aconseguir el millor resultat en l'oposició.


FÒRUMS I CONSULTES ONLINE

Depenent de la modalitat, al Campus online hi ha diferents maneres de comunicar-se amb el preparador. Així, per exemple, en les modalitats Presencial i Online en Directe, aquest pot emprar el fòrum per a compartir materials d'utilitat. I en la preparació a Distància, els alumnes poden realitzar consultes al seu tutor online i rebre resposta còmodament a través de la plataforma.


APP EXCLUSIVA ALUMNOS

Com a complement del Campus online, els nostres alumnes també compten amb una aplicació exclusiva, disponible per a iOS i Android, amb la qual estar al dia sobre la seva preparació i l'oposició. Des d'un calendari personal amb les sessions del curs i el contingut que es tractarà a les novetats legislatives, notícies, convocatòries… Tota la informació, directament al mòbil.


MATRICULACIÓ ONLINE I COMUNICACIONS

La digitalització va més enllà de la formació i millora també els processos. A més del telèfon, disponible per a qualsevol tràmit o consulta, és possible matricular-se amb facilitat i total seguretat a través del web; realitzar qualsevol gestió administrativa contactant per email; rebre tot tipus de comunicacions d'interès per email o través de l'App... Sense necessitat de desplaçaments.


ATENCIÓ A l'ALUMNE

Sense oblidar l'atenció a l'alumne. Tots els nostres alumnes, de tots els cursos i modalitats, tenen a la seva disposició un departament dedicat en exclusiva, amb el qual poden contactar sempre que el necessitin presencialment, per telèfon o a través d'email.

TENS DUBTES O VOLS AMPLIAR INFORMACIÓ?