Preparació completa
a l'acadèmia de Barcelona

Mestres Catalunya 2024

Entrena a fons totes les proves i assegura't la preparació més completa per superar l'oposició

Característiques del curs

Modalitat: Presencial a l'acadèmia de Barcelona.

Àmbit: Catalunya.

Dirigit a: Tots els perfils d'opositors. Sense necessitat de coneixements previs.

Especialitats: Educació Infantil, Educació Primària, Anglès, Educació Física i Educació Musical.
Pots preparar Pedagogia Terapèutica amb Classes online en directe.

Proves: Totes les proves de l'oposició (Prova Pràctica + Temari + Programació i Unitat didàctica).

Durada: De mitjans de setembre o octubre de 2023, en funció del grup, a juny de 2024 (segons convocatòria), incloent-hi un assaig individual de la prova oral.

Sessions: Una sessió presencial de 3 hores per setmana (en català) + Una trobada individual amb el preparador (15 minuts) al mes.

ESPECÍFIC PER A LA CONVOCATÒRIA 2024 COM ET PREPAREM HORARIS I PREUS

Preparació específica
per a la convocatòria 2024

Adaptada a la LOMLOE i al nou currículum de Catalunya

Preparats per al canvi

Aquest any porta importants novetats tant per als opositors que es presenten per primera vegada com per a aquells que ja han opositat amb anterioritat, amb l'aplicació completa de la LOMLOE i la nova normativa curricular.

Com que l’oposició correspon a la via de reposició, aquest any caldrà treballar en profunditat totes les proves per dominar-les i tenir els coneixements i la seguretat que necessites per aconseguir la teva meta: una plaça de Mestre/a a Catalunya.

No esperis més! Ja pots començar a preparar-te amb el Curs d’Iniciació (previ al començament del curs a mitjans de setembre) i el primer lliurament del material. Beneficia’t de l’oferta “Per als més matiners”! { +Info }

Nova Edició 2024 del material d’estudi

Et prepararàs amb el material més complet del mercat, referència en molts Tribunals. Treballem amb material propi, específic per a cada especialitat; elaborat per professionals sota la supervisió directa del nostre Departament Editorial, per assegurar la màxima qualitat. Els models d'Unitats didàctiques i Programació, el Temari i la Prova Pràctica es lliuren en català.

Ho rebràs en format imprès al teu domicili, per facilitar-te l'estudi, i tindràs accés sempre que vulguis a la versió digital a través del Campus. Si es produeix algun canvi normatiu durant al curs ho tindràs sempre actualitzat en versió digital sense cost addicional.

La Nova Edició 2024 incorpora els canvis relatius a la LOMLOE, incloent-hi formació específica sobre els ODS i el DUA. A més, al Campus online disposaràs de valuosos recursos especialitzats, desenvolupats per fer-te destacar. { Coneix el material }

Així et preparem perquè aconsegueixis la teva plaça

Cuidem tots els detalls perquè aconsegueixis el millor resultat

Curs d'iniciació NOVETAT!

Comença ja a preparar-te amb aquest curs online, accessible a través del Campus. Rebràs una sèrie de recomanacions fonamentals per establir les bases de la teva formació, mitjançant trobades en temps real, masterclass i píndoles d'aprenentatge. { +Info }

Preparació 100% pràctica

Entrenaràs les proves des del primer dia, utilitzant estratègies que t'ajudaran a obtenir el millor resultat en cadascuna d'elles. Aprendràs a elaborar els teus temes de forma personalitzada, a resoldre els pràctics amb agilitat i a desenvolupar una programació i UUDD innovadores.

Trobades individuals

Una de les claus del curs són les sessions mensuals de seguiment amb el teu preparador (15 minuts), de qui rebràs recomanacions després de la realització dels reptes-tasques i assessorament personalitzat, centrat en el teu perfil i necessitats com a alumne/a.

Simulacres i assaig oral

Durant el curs, realitzaràs simulacres de les proves escrites i podràs posar-te a prova realitzant un assaig individual de la prova oral, d’acord amb els requisits de la convocatòria, amb el qual coneixeràs què has de millorar abans d'enfrontar-te definitivament al Tribunal.

Preparadors experts

Et formaràs amb els millors preparadors, funcionaris en actiu i/o experts en l'especialitat, amb àmplia experiència en l'entrenament d'opositors docents. La majoria són antics alumnes de CEN que van obtenir la seva plaça amb el nostre mètode de preparació. { Els nostres preparadors }

El Campus més complet

A més d'accedir a tot el material { +Info } i a la legislació que necessites conèixer, trobaràs valuosos recursos especialitzats, dissenyats per oferir-te una preparació diferenciadora amb la qual destacar davant el Tribunal, com webinars, masterclass, etc. { Descobreix-lo }

Assessorament SAO

El Servei d'Assessorament a l'Opositor (SAO) estarà a la teva disposició sempre que el necessitis i t'ajudarà a organitzar-te, a gestionar les emocions i a adquirir hàbits saludables perquè res et freni en l’objectiu: aconseguir la teva plaça.

Horaris i preus

Acadèmia CEN Barcelona

...

Oferta per als més matiners
Només fins al 15 de juny, un curs homologat GRATIS + matrícula GRATIS + curs d'iniciació. veure condicions

Horaris

No trobes l'horari o l'especialitat que t'interessa? Truca'ns al932 759 015.

Anglès
  • Dimarts 17:30 h a 20:30 h
Educació Física
  • Dijous 18:00 h a 21:00 h
Educació Infantil
  • Dimarts 17:30 h a 20:30 h
Educació Musical
  • Dijous 17:30 h a 20:30 h
Educació Primària
  • Dimarts 17:30 h a 20:30 h

Trobada individual:
Serà acordada mensualment amb el preparador. Entre els mesos de maig i juny, la trobada individual se substituirà per l'assaig general de la prova d'oral.

 

Preus

Matrícula: 100 € GRATIS

Material d'estudi en paper:
Nous alumnes: 180 € (en 3 pagaments mensuals 60 €)
Antics alumnes (curs 2022-2023): INCLÒS en format digital (accessible a través del Campus online). 
Antics alumnes (anys anteriors): 125 € (en 3 pagaments mensuals de 41,67 €)

Pagament mensual:
Nous alumnes: 150 €
Antics alumnes: 140 €

* En el moment de la matrícula s'hauran d'abonar 30 € en concepte de reserva, que seran descomptats de la primera mensualitat.
** Despeses d'enviament del material gratuïts a Espanya peninsular.
*** Preu basat en 4 sessions al mes (en els mesos que s'imparteixin més o menys sessions es passarà el rebut per la part proporcional). Aquest curs requereix un compromís de permanència mínim de 6 mesos, amb període de desistiment de 15 dies. Per què?

Classes presencials
a la nostra acadèmia de Barcelona

A l'Acadèmia CEN Barcelona tindràs la preparació més completa per aconseguir la teva plaça, amb els millors preparadors i tot un equip de professionals a la teva disposició. Tot això, en les millors instal·lacions: un centre modern de 600 m², amb totes les comoditats (incloent wifi per a alumnes) i situat en una de les millors zones de Barcelona, el barri de l’Eixample, fàcilment accessible en transport públic.

Carrer Bailèn, 68. 08009 Barcelona

Atenció presencial
De dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h. i de 16:00 h a 20:00 h.
Dissabtes de 10:00 h a 13:00 h.

Atenció telefònica 932 759 015
De dilluns a divendres de 9:00 h a 21:00 h.

Fes el primer pas
per tal d'aconseguir la teva plaça de Mestre/a a Catalunya